LogoGeeritsWit

Mode Geerits, vroeger en nu

De naam Mode Geerits kent een lange en rijke traditie. De familiezaak opgericht door Adrianus Geerits in het jaar 1950 wordt met veel enthousiasme en vol passie verder gezet door Marc Geerits en zijn echtgenote Marian en hun team.

Onze locatie op de Grote Markt van Ieper is een prachtig oud pand in neo-rococo stijl waar ooit het Hotel Excelsior gevestigd was. Het is een prachtig staaltje architectuur, de ruimte en de grandeur van het vroegere hotel sluiten perfect aan bij een hedendaagse blik op mode. Op 1200 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen kunnen onze klanten aangenaam en ongestoord shoppen. Een unieke winkelbeleving met de juiste sfeer en een bijzonder ruimtelijk gevoel.

Wij profileren ons op de markt als dé multi-merkenwinkel voor dames en heren met een ruim aanbod aan Belgische en internationale merken. Onze vertrouwde merken vullen we aan met trendy collecties om in te spelen op de laatste modetrends. Altijd de geknipte outfit: zowel casual, business, sportief of feestelijk.

Ons enthousiast team zijn de gastvrouwen voor ons cliënteel. Hun inzet, talent en liefde voor het vak maken het verschil en steeds met de glimlach. De gedrevenheid van ons team maakt de basis voor onze professionele service met oog voor detail. Ons eigen retouche atelier levert de correcte aanpassingen af.

Hier hebben we nog voeling met onze klanten en geven we elke klant een vip behandeling. De klanten kunnen vrijblijvend rekenen op kleur- en stijladvies.

We nodigen je alvast uit om onze volledige collecties te komen ontdekken. Aan iedereen een warme welkom.

 

Marc en Marian.

Hotel Excelsior

Hotel Excelsior werd in 1922 heropgebouwd in neo-rococo stijl naar een plan van de architect Maurice Selly.

Een prachtig staaltje architectuur die de Ieperse Grote Markt helpt sieren.
Als je de oude foto's bekijkt kun je met een beetje fantasie wegdromen in vroegere tijden en zie je zo de Oriënt-Expres voor de deur stoppen.

'Murder in Excelsior Hotel' van wijlen Agatha Christie, had een goeie titel kunnen zijn.